Manikir

Brza navigacija

Manikir

Ruke su naša vizit-karta i ogledalo naše lične higijene. Zato je važno da se pobrinemo za njih i osiguramo da izgledaju zdravo, negovano i neodoljivo. U našem salonu lepote i spa centru, manikir postaje prava umetnost, pružajući vam ne samo lep izgled noktiju već i osećaj luksuza i opuštanja.

Zašto odabrati naš manikir?

Stručni manikir majstori: Naš tim stručnih manikir majstora je posvećen pružanju vrhunske usluge. Svaki tretman je pažljivo osmišljen i prilagođen vašim individualnim potrebama i željama.

Kvalitetni proizvodi: Koristimo najkvalitetnije proizvode kako bismo osigurali trajnost i sjaj vaših noktiju. Naš asortiman uključuje širok izbor boja i vrsta lakova, gelova i akrila.

Higijena i sterilnost: Vaša bezbednost i zdravlje su naš prioritet. Sve naše alatke i oprema su temeljno sterilizovane, a mi se strogo pridržavamo higijenskih standarda.

Individualni pristup: Razgovaraćemo s vama kako bismo razumeli vaše potrebe i stil. Bilo da želite klasičan manikir, francuski manikir, ili nešto potpuno jedinstveno, mi smo tu da vašu viziju pretvorimo u stvarnost.

Naše usluge manikira obuhvataju:

Klasični manikir: Savršeno oblikovani nokti uz pažljivu negu kože oko noktiju.

Francuski manikir: Elegantni i sofisticirani nokti s belom vrhom, stvarajući neodoljiv izgled.

Gel lak: Trajni i sjajni nokti koji traju nedeljama bez pucanja ili skidanja.

Akrilni nokti: Dodajte dužinu i oblik svojim noktima uz akrilne produžetke.

Nail art: Izražavanje vašeg stila i kreativnosti kroz šarene i originalne dekoracije noktiju.

Kako se pripremiti za tretman manikira?

Očistite ruke: Pre tretmana, obavezno operite ruke kako biste uklonili sve nečistoće i ostatke laka sa noktiju.

Skinite stari lak: Ako nosite stari lak, uklonite ga kako bi manikir majstor mogao započeti tretman.

Hidrirajte kožu: Redovna hidratacija ruku pomaže u očuvanju zdravlja kože i noktiju.

Zaboravite na obične nokte i doživite luksuz i negu u našem salonu lepote i spa centru. Rezervišite svoj termin za manikir danas i dopustite nam da vaše ruke postanu prava mala umetnička dela. Vaši nokti zaslužuju samo najbolje!

 

 

 

Brza navigacija

Preporučene usluge:

Frizer

Vaša kosa je jedan od najizražajnijih delova vašeg izgleda, i pravi frizura može vas učiniti neodoljivim, samouverenim i spremnim za osvajanje sveta. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, razumemo

Pročitajte više»

Masaža

Život može biti izazovan, stresan i pun napetosti, ali svako zaslužuje trenutke opuštanja i revitalizacije. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, želimo vam pružiti to posebno iskustvo koje će

Pročitajte više»

Trepavice

Vaše trepavice su okvir za vaše oči i ključni element vašeg izgleda. One dodaju dubinu, privlačnost i eleganciju vašim očima. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, nudimo vam uslugu

Pročitajte više»

Koje su prednosti naših usluga?

U našem salonu lepote i spa centru, trudimo se da pružimo ne samo usluge već i iskustvo koje će vas osvežiti i osnažiti. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada, i radujemo se što vam možemo pružiti nezaboravno iskustvo lepote i opuštanja.

Osetite udobnost kao u svom domu.

Novo u našem salonu

Revolucionarna metoda laserske epilacije.