Solarijum

Brza navigacija

Solarijum

Kako sunce sve više polazi, a dani postaju kraći, žudimo za osvežavajućim sjajem i preplanulim tenom koji nam leto donosi. Ali zašto čekati do sledeće sezone odmora da biste postigli taj zdravi sjaj na koži? U našem Salonu Lepote i Spa Centru, nudimo vam savršeno rešenje – naš moderni i bezbedni solarijum.

Šta je solarijum?

Solarijum, poznat i kao solarna kabina, je uređaj koji koristi posebno dizajnirane lampe kako bi emitovao kontrolisane količine UV zračenja. Ova tehnologija omogućava vam da postignete preplanuli ten tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove.

Zašto izabrati naš solarijum?

Kontrolisano okruženje: Naš solarijum je potpuno kontrolisan, što znači da možemo prilagoditi jačinu i trajanje svake sesije u skladu sa vašim potrebama i tipom kože. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Brzi rezultati: Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, možete očekivati brze i ravnomerne rezultate. Vaša koža će brzo postati preplanula i zdrava.

Udobnost: Uživajte u opuštenoj atmosferi dok se sunčate. Naša solarijumska kabina je dizajnirana za vašu udobnost, sa udobnim ležaljkama i muzikom po vašem izboru.

Vitamin D: Sunčanje u našem solarijumu pomaže u proizvodnji vitamina D u organizmu, što je ključno za zdravlje kostiju i imunološki sistem.

Dostupnost: Ne morate da čekate da sunce izađe ili da planirate odmor na plaži. Naš solarijum je dostupan tokom cele godine.

Kako se koristi naš solarijum?

Konsultacija: Pre nego što započnete sunčanje, obavićete konsultaciju sa našim stručnjacima kako bismo odredili najbolji plan sunčanja za vas.

Pravilna priprema: Pre sunčanja, trebali biste pripremiti kožu tako što ćete je adekvatno očistiti i hidrirati. Takođe, koristite odgovarajuću kozmetiku za sunčanje.

Sesija sunčanja: Tokom sesije sunčanja, ležaćete opušteno u našoj solarijumskoj kabini, a naši stručnjaci će se pobrinuti da sve bude pravilno podešeno.

Održavanje: Da biste očuvali svoj preplanuli ten, redovno dolazite na sesije sunčanja prema savetima naših stručnjaka.

Zaboravite na sive i bezbojne dane. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, nudimo vam mogućnost da osvežite svoj izgled i osećate se samouvereno tokom cele godine. Rezervišite svoju sesiju sunčanja u našem solarijumu i dozvolite nam da vas povedemo na putovanje ka besprekornom tenu i sjajnom izgledu. Vaša koža zaslužuje najbolje, i mi smo ovde da vam to pružimo.

Brza navigacija

Preporučene usluge:

Sauna

U današnjem užurbanom svetu, pronalaženje vremena za sebe i duboko opuštanje postaju sve važniji deo našeg života. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, želimo vam pružiti iskustvo koje će

Pročitajte više»

Manikir

Ruke su naša vizit-karta i ogledalo naše lične higijene. Zato je važno da se pobrinemo za njih i osiguramo da izgledaju zdravo, negovano i neodoljivo. U našem salonu lepote i

Pročitajte više»

Masaža

Život može biti izazovan, stresan i pun napetosti, ali svako zaslužuje trenutke opuštanja i revitalizacije. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, želimo vam pružiti to posebno iskustvo koje će

Pročitajte više»

Koje su prednosti naših usluga?

U našem salonu lepote i spa centru, trudimo se da pružimo ne samo usluge već i iskustvo koje će vas osvežiti i osnažiti. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada, i radujemo se što vam možemo pružiti nezaboravno iskustvo lepote i opuštanja.

Osetite udobnost kao u svom domu.

Specijalna ponuda

Ovog ponedeljka 30% popusta na masaže.