Solarijum

Brza navigacija

Solarijum

Kako sunce sve više polazi, a dani postaju kraći, žudimo za osvežavajućim sjajem i preplanulim tenom koji nam leto donosi. Ali zašto čekati do sledeće sezone odmora da biste postigli taj zdravi sjaj na koži? U našem Salonu Lepote i Spa Centru, nudimo vam savršeno rešenje – naš moderni i bezbedni solarijum.

Šta je solarijum?

Solarijum, poznat i kao solarna kabina, je uređaj koji koristi posebno dizajnirane lampe kako bi emitovao kontrolisane količine UV zračenja. Ova tehnologija omogućava vam da postignete preplanuli ten tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove.

Zašto izabrati naš solarijum?

Kontrolisano okruženje: Naš solarijum je potpuno kontrolisan, što znači da možemo prilagoditi jačinu i trajanje svake sesije u skladu sa vašim potrebama i tipom kože. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Brzi rezultati: Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, možete očekivati brze i ravnomerne rezultate. Vaša koža će brzo postati preplanula i zdrava.

Udobnost: Uživajte u opuštenoj atmosferi dok se sunčate. Naša solarijumska kabina je dizajnirana za vašu udobnost, sa udobnim ležaljkama i muzikom po vašem izboru.

Vitamin D: Sunčanje u našem solarijumu pomaže u proizvodnji vitamina D u organizmu, što je ključno za zdravlje kostiju i imunološki sistem.

Dostupnost: Ne morate da čekate da sunce izađe ili da planirate odmor na plaži. Naš solarijum je dostupan tokom cele godine.

Kako se koristi naš solarijum?

Konsultacija: Pre nego što započnete sunčanje, obavićete konsultaciju sa našim stručnjacima kako bismo odredili najbolji plan sunčanja za vas.

Pravilna priprema: Pre sunčanja, trebali biste pripremiti kožu tako što ćete je adekvatno očistiti i hidrirati. Takođe, koristite odgovarajuću kozmetiku za sunčanje.

Sesija sunčanja: Tokom sesije sunčanja, ležaćete opušteno u našoj solarijumskoj kabini, a naši stručnjaci će se pobrinuti da sve bude pravilno podešeno.

Održavanje: Da biste očuvali svoj preplanuli ten, redovno dolazite na sesije sunčanja prema savetima naših stručnjaka.

Zaboravite na sive i bezbojne dane. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, nudimo vam mogućnost da osvežite svoj izgled i osećate se samouvereno tokom cele godine. Rezervišite svoju sesiju sunčanja u našem solarijumu i dozvolite nam da vas povedemo na putovanje ka besprekornom tenu i sjajnom izgledu. Vaša koža zaslužuje najbolje, i mi smo ovde da vam to pružimo.

Brza navigacija

Preporučene usluge:

Depilacija

Da li sanjarite o besprekorno glatkoj koži bez napornog održavanja? Depilacija je ključ za postizanje tog osećaja bezbrižnosti i samopouzdanja. U našem salonu lepote i spa centru, depilacija postaje prava

Pročitajte više»

Frizer

Vaša kosa je jedan od najizražajnijih delova vašeg izgleda, i pravi frizura može vas učiniti neodoljivim, samouverenim i spremnim za osvajanje sveta. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, razumemo

Pročitajte više»

Koje su prednosti naših usluga?

U našem salonu lepote i spa centru, trudimo se da pružimo ne samo usluge već i iskustvo koje će vas osvežiti i osnažiti. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada, i radujemo se što vam možemo pružiti nezaboravno iskustvo lepote i opuštanja.

Osetite udobnost kao u svom domu.

Novo u našem salonu

Revolucionarna metoda laserske epilacije.