Tretmani lica

Brza navigacija

Tretmani lica

Vaša koža je ogledalo vašeg zdravlja i lepote, i zaslužuje posebnu pažnju kako bi ostala blistava, sveža i zdrava. U našem Salonu Lepote i Spa Centru, nudimo vam luksuzne tretmane lica koji će vas odvesti na putovanje revitalizacije, opuštanja i obnove vaše kože.

Šta su tretmani lica?

Tretmani lica su terapije koje se fokusiraju na negu i poboljšanje izgleda i zdravlja vaše kože. Ovi tretmani uključuju različite tehnike i proizvode kako bi se postigli željeni rezultati, kao što su hidratacija, čišćenje, obnavljanje i pomlađivanje kože.

Zašto izabrati naše tretmane lica?

Stručnost: Naši licencirani estetičari imaju bogato iskustvo i konstantno se obučavaju kako bi pružili vrhunsku negu vaše kože.

Personalizacija: Svaki tretman je prilagođen vašim potrebama i tipu kože kako biste postigli najbolje rezultate.

Kvalitet proizvoda: Koristimo visokokvalitetne proizvode za negu kože kako bismo osigurali zdrav i sjajan izgled vaše kože.

Opšta dobrobit: Tretmani lica ne samo da poboljšavaju izgled kože, već i doprinose vašem emocionalnom blagostanju putem opuštanja i relaksacije.

Saveti o nezi: Naši estetičari će vam pružiti savete o svakodnevnoj nezi kože kako biste očuvali postignute rezultate.

Kako izgleda tretman lica?

Konsultacija: Pre tretmana, obavićete konsultaciju sa našim estetičarima kako bismo razgovarali o vašim ciljevima i potrebama.

Čišćenje i piling: Tretman obično počinje čišćenjem kože i pilingom kako bi se uklonile nečistoće i mrtve ćelije kože.

Ekstrakcija (po potrebi): Ako je potrebno, estetičar će izvršiti ekstrakciju komedona i nečistoća.

Nega i Masaža: Nakon čišćenja, sledi aplikacija hranljivih proizvoda i masaža koja poboljšava cirkulaciju i opušta mišiće.

Maska i završni dodiri: Tretman završava nanošenjem hidrirajuće maske i proizvoda za zaštitu kože.

Oživite svoju kožu i osigurajte joj blistav izgled uz pomoć luksuznih tretmana lica u našem Salonu Lepote i Spa Centru. Rezervišite svoj termin danas i dozvolite nam da vam pružimo negu koja će obnoviti vašu kožu i obogatiti vaše blagostanje. Vaša koža će vam biti zahvalna, a vi ćete se osećati osveženo i spremno za sve što vam život donosi.

Brza navigacija

Preporučene usluge:

Trajna šminka

U današnjem užurbanom svetu, želimo da se osećamo samouvereno i prirodno lepo bez obzira na sve izazove koje svakodnevni život može da donese. Zato smo se posvetili stvaranju iskustva koje

Pročitajte više»

Solarijum

Kako sunce sve više polazi, a dani postaju kraći, žudimo za osvežavajućim sjajem i preplanulim tenom koji nam leto donosi. Ali zašto čekati do sledeće sezone odmora da biste postigli

Pročitajte više»

Pedikir

Vaša stopala su često najzaboravljeniji deo tela, a ipak obavljaju najteži posao svakodnevnog života. Bez obzira na to koliko su zanemarena ili opterećena, zaslužuju posebnu pažnju i negu kako biste

Pročitajte više»

Koje su prednosti naših usluga?

U našem salonu lepote i spa centru, trudimo se da pružimo ne samo usluge već i iskustvo koje će vas osvežiti i osnažiti. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada, i radujemo se što vam možemo pružiti nezaboravno iskustvo lepote i opuštanja.

Osetite udobnost kao u svom domu.

Novo u našem salonu

Revolucionarna metoda laserske epilacije.