Kalina Beauty

Naše usluge

Kavitacija i radiotalasni lifting

Kavitacija koristi ultrazvučne talase za razbijanje masnih naslaga, omogućavajući vam sigurno mršavljenje bez hirurških intervencija.

Tretmani lica

Vaša koža je ogledalo vašeg zdravlja i lepote, i zaslužuje posebnu pažnju kako bi ostala blistava, sveža i zdrava.

Trepavice

Vaše trepavice su okvir za vaše oči i ključni element vašeg izgleda. One dodaju dubinu, privlačnost i eleganciju vašim očima.

Frizer

Vaša kosa je jedan od najizražajnijih delova vašeg izgleda, i pravi frizura može vas učiniti neodoljivim, samouverenim i spremnim za osvajanje sveta.

Masaža

Život može biti izazovan, stresan i pun napetosti, ali svako zaslužuje trenutke opuštanja i revitalizacije.

Pedikir

Vaša stopala su često najzaboravljeniji deo tela, a ipak obavljaju najteži posao svakodnevnog života.

Sauna

U današnjem užurbanom svetu, pronalaženje vremena za sebe i duboko opuštanje postaju sve važniji deo našeg života.

Solarijum

Kako sunce sve više polazi, a dani postaju kraći, žudimo za osvežavajućim sjajem i preplanulim tenom koji nam leto donosi.

Trajna šminka

U današnjem užurbanom svetu, želimo da se osećamo samouvereno i prirodno lepo bez obzira na sve izazove koje svakodnevni život može da donese.

Manikir

Ruke su naša vizit-karta i ogledalo naše lične higijene. Zato je važno da se pobrinemo za njih i osiguramo da izgledaju zdravo, negovano i neodoljivo.

Depilacija

Da li sanjarite o besprekorno glatkoj koži bez napornog održavanja? Depilacija je ključ za postizanje tog osećaja bezbrižnosti i samopouzdanja. U našem salonu lepote i spa centru, depilacija postaje pravo uživanje.

Laserska epilacija

Zaboravite na dosadno brijanje i neprijatno depiliranje. Naš Salon Lepote i Spa Centar nudi vam lasersku epilaciju – revolucionarnu i trajnu metodu uklanjanja neželjenih dlačica za svilenkasto glatku kožu.

Šminka

Šminkanje je ne samo način da istaknete svoju prirodnu lepotu, već i prilika da se izrazite, osećate samouvereno i zračite sa svakim korakom.

Zašto izabrati nas?

Pogodnosti koje Vam pružamo.

Klimatizovane prostorije

Naš salon pruža potpuno opuštanje u klimatizovanoj prostoriji. Uživajte u udobnosti dok se prepustite luksuznim tretmanima bez obzira na spoljne uslove.

Besplatan Wifi

Nastavite biti povezani sa svetom dok se opuštate u našem salonu zahvaljujući besplatnom WiFi-u. Brza veza za vašu potpunu udobnost.

Popusti i promocije

Naš salon nudi redovne popuste kao znak zahvalnosti prema našim vernim klijentima. Uživajte u ekskluzivnim ponudama i posebnim cenama.

Prijatan ambijent

Uživajte u prijatnom ambijentu našeg salona, gde se udobnost i estetika spajaju kako biste doživeli opuštajuće trenutke lepote i revitalizacije.