Kalina Beauty

O nama

- Pružamo kvalitet još od 2020.

Naša vizija: lepota kroz posvećenost

Naša posvećenost vašem blagostanju i samopouzdanju je srž našeg rada. Svaki tretman kod nas je personalizovan kako bi istakao vašu prirodnu lepotu i revitalizovao vas. Kalina Beauty je mesto gde se lepota pretvara u ritual, a svaka poseta postaje nezaboravno iskustvo.

Sa ponosom vam predstavljamo Kalina Beauty, vašu destinaciju za potpunu transformaciju i negu. Naša priča je priča o strasti prema lepoti, predanosti kvalitetu i kontinuiranoj potrazi za unapređenjem.

Naš tim stručnjaka deli duboku ljubav prema lepoti i nezi, posvećenost ka individualnom pristupu i pažnji prema svakom detalju. U našem salonu lepote, svaki tretman je više od usluge, to je iskustvo koje će vas osvežiti i osnažiti.

Kalina Beauty nije samo mesto gde se neguje vaša spoljašnja lepota, već i gde se podstiče unutarnja ravnoteža i samopouzdanje. Naša misija je da vas inspirišemo da zračite unutarnjom i spoljašnjom lepotom.

Hvala vam što ste deo naše priče o lepoti. Radujemo se što ćemo vam pružiti iskustvo koje će trajati zauvek.

Usluga
0 +
Profesionalaca
0 +
Promocija nedeljno
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Kalina Beauty osoblje

Upoznajte naš neverovatan tim.

Jelena Đorđević

Manikir & Pedikir

Milica Petrović

Masaže

Ivana Ristić

Permanentna šminka

Jovana Đukić

Frizer

Kalina Beauty

Šta naši klijenti kažu o nama.

5/5
Kalina Beauty salon je zaista jedno posebno mesto. Svaki put kada zakoračim unutra, osećam se kao da sam ušlo u svet luksuza i nege. Osoblje je izuzetno ljubazno i pažljivo, uvek se trud da prepoznaju moje potrebe. Tretmani su besprekorni, bilo da se radi o nezi lica, masaži tela ili manikiru i pedikiru. Nakon posete salonu, osećam se osveženo, opušteno i lepše nego ikada. Kalina Beauty je postao moje omiljeno mesto za beg od svakodnevnog stresa i briga. Toplo preporučujem svima da dožive ovo neverovatno iskustvo.
Dragana Marković
*****